Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τρόμαξαν με Χάινς!


Με ζαλάδα και αρρυθμία αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Κάιλ Χάινς. Καθαρές οι εξετάσεις, αλλά θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Λογικά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με Εφές. 

Κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Κάιλ Χάινς ένιωσε ζαλάδα και αρρυθμία. Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από την προπόνηση προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν σε κατάσταση αδυναμίας. 

Ο Χάινς πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και η κατάστασή του αποδόθηκε στην κούραση και το άγχος από τους συνεχείς αγώνες. Κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο νοσοκομείο για το βράδυ και να πάρει εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης. 

Αν όλα πάνε καλά, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι κανονικά παρών στον κρίσιμο πέμπτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Άλλωστε και ο ίδιος δεν θέλει επ ουδενί να λείψει. 

Στο μεταξύ, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη που θα χαρίσει στους «ερυθρόλευκους» την πρόκριση στο τέταρτο Final 4 την τελευταία πενταετία, αλλά και την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στην Πόλη. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα πέραν των γνωστών απουσιών των Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Μαυροειδή. Παράλληλα, όλα δείχνουν πως ο Ντορόν Πέρκινς μετά την ενθαρρυντική του εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό θα προτιμηθεί στη δωδεκάδα αντί του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. 

Όσο για εισιτήρια, ούτε λόγος. Στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει καρφίτσα. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου