Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Με Ινγκλς στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα


Κανονικά ταξίδεψε ο Τζο Ινγκλς με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, για τα δύο παιχνίδια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Ο Τζο Ινγκλς είχε τραυματιστεί στο τελευταίο ματς της Μπαρτσελόνα, για το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να τον αφήσει εκτός από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αυστραλός φόργουορντ ακολούθησε κανονικά την αποστολή στην Αθήνα. 

Οι «μπλαουγκράνα» πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) με την αποστολή να αποτελείται από τους: Σάδα, Χουέρτας, Αμπρίνες, Ναβάρο, Γιασικεβίτσιους, Ουάλας, Ινγκλς, Χεζόνια, Λόρμπεκ, Πέρεθ, Τζαβάι, Εμπαγέ και Τόμιτς. 

Μάλιστα, στην Αθήνα ήρθαν και οι Ραμπασέδα και Τοντόροβιτς, παρά το γεγονός πως δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. 

Να έχουν το μυαλό τους στο παρκέ και όχι στις κερκίδες και την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, προτρέπει ο Τσάβι Πασκουάλ τους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Ήρθαμε στην Ελλάδα με μόνο στόχο τη νίκη. Είμαι απόλυτα σίγουρος για το παιχνίδι της Τρίτης, ότι θα παίξουμε καλά και θα πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει πολύ κουβέντα για ό,τι έγινε πριν από δύο χρόνια και φαίνεται πως με την ήττα στην έδρα μας, δεν έχουμε καμία πιθανότητα να νικήσουμε εδώ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη σε παιχνίδι μπάσκετ και δεν μας ενδιαφέρει το πόσοι οπαδοί θα είναι στο γήπεδο και τι ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν. Στο παρκέ θα πρέπει να έχουμε τον χαρακτήρα και την επιθετικότητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο ματς». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου