Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έρχεται νέα «καμπάνα» για Παναθηναϊκό!


Έρευνα ξεκίνησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπροστά σε μία νέα τιμωρία από την Ευρωλίγκα βρίσκεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα (22/4) πως τα πειθαρχικά της όργανα ξεκίνησαν έρευνα για τα όσα συνέβησαν στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι των προημιτελικών με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. 

Ήδη, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας τιμώρησε φέτος την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, για τα όσα διαδραματίστηκαν, στο ΟΑΚΑ, στην τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας: 

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας ξεκίνησε διαδικασία αναφορικά με τα όσα έγιναν στην Αθήνα, στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι των προημιτελικών του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα έγινε: χρήση σειρήνων όταν η αντίπαλη ομάδα ήταν στην επίθεση, χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του ματς, χρήση φωτοβολίδων και κροτίδων κατά τη διάρκεια του ματς, ενώ στο γήπεδο ήταν πολύ περισσότερος κόσμος απ’ ότι επιτρέπει η χωρητικότητά του. Όλα αυτά αποτελούν παραβίαση των κανονισμών της Ευρωλίγκας και ήδη τα πειθαρχικά όργανα ασχολούνται με αυτά».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου