Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Οι όροι του Μουρίνιο για Τσέλσι



Τους όρους του για την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αποκάλυψε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Πορτογάλος επιθυμεί 12 εκατ. λίρες το χρόνο και να παραμείνει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Τους δικούς του όρους για να επιστρέψει στην Τσέλσι έχει βάλει ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Όπως αποκαλύπτει η Mirror, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι θα επιστρέψει στο Λονδίνο μόνο και αν η Τσέλσι του προσφέρει 12 εκατ. λίρες το χρόνο, αλλά και νέο συμβόλαιο στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο ακούγεται έντονα για την Τσέλσι και ο ίδιος έχει κάνει τις διερευνητικές του επαφές για την πιθανότητα επιστροφής του. Για τον λόγο αυτό κοιτάει προσεκτικά την υπόθεση του Λάμπαρντ τον οποίο θεωρεί απαραίτητο εά κι εφόσον καθήσει στο πάγκο των «μπλε».

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε απολύσει τον Μουρίνιο το 2007 μετά από διαφωνίες που είχε μαζί του. Από τότε οι δύπο άνδρες έχουν λύσει τοις διαφορές τους και ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι επιθυμεί την επιστροφή του μετά την άσχημη φετινή σεζόν της ομάδας η οποία κινδυνεύει να μείνει ακόμα κι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.  

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου