Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αρχηγικό μήνυμα απ' τον Κασίγιας


Στα δύσκολα ο αρχηγός βγαίνει μπροστά. Μπορεί η Ντόρτμουντ να επικράτησε 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Ίκερ Κασίγιας αισιοδοξεί για ανατροπή-πρόκριση στο «Μπερναμπέου». 

Ανατράπεται το 4-1 της Ντόρτμουντ από τον πρώτο αγώνα; 

Δύσκολα. 

Όμως, ο Ίκερ Κασίγιας δεν θεωρεί καταδικασμένη την Ρεάλ Μαδρίτης για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο αρχηγός των Μαδριλένων αντιλαμβάνεται πλήρως την –δικαιολογημένη- στεναχώρια των οπαδών και ξεκαθάρισε πως οι 11 που θα ξεκινήσουν στον επαναληπτικό του «Μπερναμπέου» θα καταθέσουν και την ψυχή τους για να κάνουν περήφανο τον κόσμο. 

«Την επόμενη Τρίτη έχουμε ακόμη μια ευκαιρία. Είμαστε απογοητευμένοι και πληγωμένοι από το αποτέλεσμα (4-1). Αντιλαμβάνομαι πως οι φίλοι της ομάδας είναι… αηδιασμένοι από την χθεσινή ήττα. Ούτε να φάνε μπόρεσαν καλά-καλά, ενώ σίγουρα δεν ξύπνησαν με την καλύτερη διάθεση σήμερα. Πόσω μάλλον όσοι μας ακολούθησαν στην Γερμανία. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε περάσει 10 μήνες μαζί την φετινή σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τον επαναληπτικό, ούτως ώστε να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως το πρώτο ματς ήταν απλά μια κακή ημέρα…». 

«Δεδομένα είναι σκληρό να χάνεις το πρώτο ματς ενός ημιτελικού με 4-1. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι μας σε πέντε μέρες θα είναι στο Μπερναμπέου για να μας υποστηρίξουν για να προκριθούμε στον τελικό, όπως κάνουν όλη την σεζόν. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα του παρελθόντος, όπου μια πρόκριση φαινόταν χαμένη από το πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Σαν αρχηγός και παίκτης της Ρεάλ, ζητώ από τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο Μπερναμπέου και να δώσουν και την ψυχή τους για εμάς. Οι 11 που θα αγωνιστούν, θα κάνουν τα πάντα για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου