Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Εσφαλμένες εντυπώσεις και… άλλα συμφέροντα»


Τέρμα στα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να μην παίρνει αδειδότηση και κατ’ επέκταση να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη έβαλε η ομάδα της Ηπείρου με ανακοίνωσή της. 

Έντονη δυσαρέσκεια, η οποία αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε, υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα σενάρια που θέλουν την ομάδα της Ηπείρου να μην πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει αδιοδότηση και να έχει συμμετοχή στο Europa League. 

Οι Ηπειρώτες, μάλιστα, μέσω ανθρώπων της ΠΑΕ δηλώνουν δυσαρεστημένοι και με τον Παναθηναϊκό, γιατί θεωρούν ότι απορρέεται από αυτούς όλο αυτό το σενάριο, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου με ενδεχόμενη συμμετοχή στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με την φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και το κλίμα που καλλιεργείται εντέχνως από συγκεκριμένους κύκλους, όπου αμφισβητείται η δυνατότητα της ομάδας μας να πληροί τους όρους της αδειοδότησης, η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, δηλώνει ότι έχει καταθέσει όλα όσο χρειάζονται και αρκούν, στην αρμόδια επιτροπή ώστε αυτή να επιτευχθεί. 

Οποιαδήποτε άλλη «εμπιστευτική» ή «αποκλειστική» πληροφορία που διοχετεύεται και προβάλετε, στα πλαίσια της υποτιθέμενης ενημέρωσης, προφανώς εξυπηρετεί «άλλα» συμφέροντα, που πέραν των εσφαλμένων εντυπώσεων τίποτε άλλο δεν μπορούν να πετύχουν». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου