Σελίδες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ντελ Μπόσκε: Μουντιάλ και τέλος!»



Ο Ισπανός εκλέκτορας ανακοίνωσε πως μετά τη Βραζιλία το 2014 θα αποσυρθεί από την Εθνική και μάλλον και την προπονητική και άναψε φωτιά στους Ταύρους.


Ανέλαβε το καλοκαίρι του 2008 με την δύσκολη αποστολή να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο του Λουίς Αραγονές. Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δέχτηκε την πρόκληση της τότε πρωταθλήτριας Ευρώπης και τα πήγε ακόμα καλύτερα. Στην πενταετία που ακολούθησε έγινε ο πολυνίκης εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας, την οποία και διατήρησε έκτοτε στην κορυφή όχι απλά της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου. Ενα Μουντιάλ και ένα EURO σε ισάριθμες διοργανώσεις με τις νίκες του να είναι 58 σε 70 αγώνες!

Λογικό ήταν οι άρχοντες του ισπανικού ποδοσφαίρου να επιθυμούν διακαώς την επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του, αλλά εκείνος έσπευσε να  τους το ξεκόψει πρώιμα. «Μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα αποσυρθώ», είπε και τους άφησε όλους να ψάχνονται. Προφανώς ο Ντελ Μπόσκε θα αποσυρθεί γενικότερα από την προπονητική, καθώς ανέφερε πως αυτό που θα ήθελε, θα ήταν να υπηρετήσει τους Ταύρους από ένα άλλο πόστο. Τώρα το ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, αυτό παραμένει ένα τεράστιο ερωτηματικό.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου