Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

«Τελειώνει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα


Την καταδίκη της ΑΕΚ υπογράφει -όπως αναμενόταν- το φύλλο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Σε «ταφόπλακα» της ΑΕΚ μετατρέπεται το φύλλο αγώνα με τον Πανθρακικό. 

Εκτός της οριστικής διακοπής του αγώνα, ο διαιτητής Τριτσώνης έγραψε επιπλέον και για τραυματισμό του Λουσέρο, κάτι που σημαίνει ότι προβλέπεται ακόμα πιο επιβαρυντική ποινή για την «Ένωση». 

Τονίζει, δε, ότι επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσει αν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι και η εικόνα πολέμου που υπήρχε ήταν εκείνη που τον ανάγκασε να το διακόψει οριστικά. 

Σε κάθε περίπτωση, η αφαίρεση βαθμών μετά απ’ όλα αυτά φαντάζει ακόμα πιο δεδομένη και δεν μοιάζει να υπάρχει πλέον κανένας τρόπος να αποφευχθεί ο υποβιβασμός για την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: 

«Στο 88ο λεπτό 100άδες φίλοι της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο με καδρόνια, πέτρες, σίδερα και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και μας κυνήγησαν. Παίκτες, προπονητές και όσοι άλλοι ήταν στο γήπεδο έτρεξαν προς τη φυσούνα για να γλιτώσουν. Μας πρόλαβαν, μας χτύπησαν, χτύπησαν και τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Λουσέρο, καθώς και τον εκπρόσωπο Χάρη Μαυρομάτη. 

Εκεί έγινε ποδοπάτημα και πολλοί προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Έγινε επίσης απόπειρα κάποιοι να εισέλθουν και στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μετά από 20 λεπτά παραμονής στα αποδυτήρια έκανα βόλτα στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσα ότι γινόταν χαμός, έλειπαν σημαιάκια από τα κόρνερ, πάγκοι. Μια εικόνα πολέμου και έτσι αποφάσισα να διακόψω το παιχνίδι».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου