Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Στην Μπάγερν και ο Λέβα»



Δεν πρόλαβε να επέλθει ηρεμία μετά τη βόμβα με τον Γκέτσε και όπως προκύπτει η Μπάγερν έχει ρίξει και δεύτερη με την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη της Ντόρτμουντ.


Ο εκπρόσωπος του Γιουπ Χάινκες, Κίκε Ρέγιες ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι οι Βαυαροί έχουν ήδη αποκτήσει και δεύτερο παικταρά από την άμεση ανταγωνίστρια, Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού μεταγραφή του Πολωνού killer, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ήδη γεγονός!

«Εχουν κλείσει τον Λεβαντόφσκι, ναι. Μέχρι στιγμής τον Λεβαντόφσκι και τον Γκέτσε» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope. «Το πρόβλημα της Μπάγερν είναι ότι διαθέτει πολλά χρήματα. Κάνουν αυτό που έκαναν με τον Χάβι Μαρτίνεθ. Αν διαπραγματεύθηκαν για τη μεταγραφή; Θα πληρώσουν τη ρήτρα».

Ο Ρέγιες επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον 24χρονο φορ, όμως ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση. Τον «Λέβα», που έχει σκοράρει σε 12 σερί αγωνιστικές στην Bundesliga, ήθελαν επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και Γιουβέντους, όμως όπως φαίνεται, καταλήγει και αυτός στο «Alianz Arena».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου