Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέο ναυάγιο. Πότε θα βγει η εκπομπή του Φερεντίνου;



Ο λόγος για την καινούρια εκπομπή που ετοίμαζε ο Χρήστος Φερεντίνος για την ΕΡΤ, αλλά έως τώρα έχει αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια.

Το αρχικό εμπόδιο ήταν το κόστος της, που μετά από αρκετές συνεννοήσεις, τελικά αυτό κατέβηκε σε επιτρεπτά για την ΕΡΤ οικονομικά επίπεδα. Στο σημείο δε αυτό και προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, να αναφέρω ότι το αρχικό κόστος της εκπομπής, δεν ήταν υψηλό λόγω της αμοιβής του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά λόγω κυρίως των πολλών εξωτερικών γυρισμάτων, τα οποία τελικά μειώθηκαν κατά πολύ. 

Αφού λοιπόν, προσπεράστηκε κι αυτό το εμπόδιο, προέκυψε η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Σίμου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπογραφεί άμεσα η έγκρισή της.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να εξετάσει ο Γκίκας Μάναλης μόλις εγκατασταθεί στο ραδιομέγαρο και ανάμεσα σε αυτό δεν είναι η εκπομπή με το Χρήστο Φερεντίνο, καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πολύ πιο επείγουσες προς διεκπεραίωση. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη της ΕΡΤ αποφάσισαν λοιπόν να… παγώσουν την εκπομπή, θεωρώντας άλλωστε ότι με όλες αυτές τις καθυστερήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, είναι καλύτερα να την πάνε για την επόμενη σεζόν και να μην την… κάψουν τώρα. Οπότε, όπως φαίνεται, ο Χρήστος Φερεντίνος θα βγει στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης… next year, εκτός κι αν ο παρουσιαστής θελήσει να βρει άλλη, πιο δραστήρια και λιγότερο… γραφειοκρατική στέγη! 

 Γρηγόρης Μελάς-Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου