Σελίδες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Παραμονή «Κάρα» θέλει ο Γιολ


Να κρατήσει στη Φούλαμ για ακόμη ένα χρόνο τον Γιώργο Καραγκούνη θέλει ο Μάρτιν Γιολ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Καραγκούνη με τη φανέλα της Φούλαμ, έκαναν τον προπονητή των «cottagers», Μάρτιν Γιολ, να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα μέσο, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο. 

Ο 36χρονος Έλληνας διεθνής «μετακόμισε» τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στην Αγγλία, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με τη Φούλαμ, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο προπονητής του στην ομάδα, Μάρτιν Γιολ, εξέφρασε την επιθυμία ο Καραγκούνης να παραμείνει στη Φούλαμ για ακόμα ένα χρόνο, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης νιώθει χαρούμενος στο σύλλογο. 

«Ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Δεν θα πάει σε μία άλλη ομάδα για πέντε ή έξι εκατομμύρια λίρες. Από την άλλη όμως και να μπορούσε να γίνει αυτό, δε θα ήθελα να τον δω να πηγαίνει σε άλλη ομάδα. Είναι χαρούμενος εδώ», υποστήριξε ο Ολλανδός τεχνικός στην «Evening Standard». 

Από την πλευρά του, ο Καραγκούνης με δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εγκατάστασή του στο Λονδίνο, συμπληρώνοντας: «Η Φούλαμ είναι μια σπουδαία ομάδα για να αγωνιστείς. Ο σύλλογος με έχει εντυπωσιάσει. Το να παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ευχαρίστηση για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Είναι καλύτερα απ’ ότι φανταζόμουν». 

England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου