Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

«Πάγωσε» ο κόσμος με Νταμπίζα!



Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται ως υποψήφιος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, όμως οι φίλοι της ομάδας είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό! Αντιδράσεις και για Αναστασίου.


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κάνει μεγάλη υπομονή τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ξαναδούν στο γήπεδο τα φετινά χάλια.


Μάλιστα, στο άκουσμα της είδησης για την υποψηφιότητα Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή, την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr,  υπήρχε «παγωμάρα» και αντιδράσεις. Το παρελθόν του διεθνή κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό αποτελεί... casus belli ενώ το γεγονός πως δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα ως τεχνικός διευθυντής παίζει τον δικό του ρόλο!


Παράλληλα, αντιδράσεις υπάρχουν και για τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς ούτε και αυτός διαθέτει το πακέτο για να κάτσει στον πάγκο του συλλόγου. Οι αντιδράσεις είναι τόσο μεγάλες που δεν αποκλείεται να «καούν» πριν την ώρα τους οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις και ειδικά εκείνη του Νταμπίζα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου