Σελίδες

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Απογοητευμένος ο Μπενίτεθ


Ο τρόπος που η Τσέλσι έχασε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λίβερπουλ δεχόμενη την ισοφάριση στο 97' προκάλεσε την απογοήτευση του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ισοπαλία (2-2) της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ και πολύ περισσότερο, γιατί η νίκη για τους «μπλε» χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. «Ευχαριστώ τους οπαδούς για την υποδοχή» πρόσθεσε μεταξύ άλλων για όσα έζησε στο «Άνφιλντ», ενώ δεν σχολίασε το δάγκωμα του Σουάρεζ. 
«Είμαστε απογοητευμένοι που φεύγουμε από την έδρα της Λίβερπουλ μονάχα με έναν βαθμό. Είναι πολύ δύσκολο όταν κερδίζεις και απομένουν λίγα δευτερόλεπτα, να βλέπεις ότι οι καθυστερήσεις είναι αρκετές και να πρέπει να παίξεις άλλα 7 λεπτά. Φυσικά, τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Λίβερπουλ πάλεψε μέχρι τέλους και της αξίζουν συγχαρητήρια» είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, για να ερωτηθεί για τη φάση στην οποία ο Σουάρεζ δάγκωσε τον Ιβάνοβιτς στο χέρι: 

«Δεν έχω δει τη φάση. Μου είπαν κάτι οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Είμαστε απογοητευμένοι από την ισοπαλία και τον τρόπο που αφήσαμε δύο βαθμούς» 

Όσο για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Λίβερπουλ, στην πρώτη επιστροφή του στο «Άνφιλντ» με την ιδιότητα του προπονητή αντίπαλης ομάδας, δήλωσε: 

«Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους οπαδούς της Λίβερπουλ».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου