Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πόσο χρονών είσαι βρε Ταρίμπο;


Εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση πρώην προέδρου της Παρτιζάν, ότι ο Ταρίμπο Γουέστ είναι δώδεκα χρόνια μεγαλύτερος απ’ όσο… ισχυρίζεται. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται… ενστάσεις για την πραγματική ηλικία ποδοσφαιριστών που προέρχονται από χώρες της Αφρικής. Είναι όμως η πρώτη που ένας πρόεδρος βγαίνει επίσημα και δηλώνει ότι παίκτης που αγωνιζόταν στην ομάδα του, ήταν πολύ μεγαλύτερος απ’ όσο δήλωνε. Στο περιστατικό πρωταγωνιστεί ο Ταρίμπο Γουέστ… 

Γνωστός, εκτός από την σημαντική καριέρα που έκανε σε Οσέρ, Ίντερ, Μίλαν, Ντέρμπι, Κάιζερσλαουτερν, Παρτιζάν, Αλ Αραμπί , Πλίμουθ, Τζούλιους Μπέργκερ και Παϊκάν (Ιράν) και για τα εντυπωσιακά του… κοτσιδάκια, ο Γουέστ το 2002 φόρεσε την φανέλα της Παρτιζάν, δηλώνοντας 28 ετών! 

Έντεκα χρόνια μετά, ο τότε πρόεδρος των Σέρβων, Ζάρκο Ζέτσεβιτς , βγήκε και έκανε μία δήλωση που σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον αλλά και την… πλάκα της. «Μας είπε ότι ήταν 28 όταν ήρθε σε εμάς. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν 40, αλλά έπαιζε καλά, οπότε δεν μετανιώνω», ήταν τα λόγια του για τον Νιγηριανό, Ταρίμπο Γουέστ. 

Η πραγματικότητα έγινε γνωστή επί της ουσίας τέσσερα χρόνια μετά, όταν ο Γουέστ πήγε να υπογράψει στην Ριέκα. Εκεί όμως οι εξετάσεις που έκανε αποκάλυψαν ότι 32 χρονών δεν ήταν με τίποτα! 

Αν λάβουμε υπόψη μας την χρονολογία γέννησης που συναντά κανείς στα περισσότερα Μέσα για τον Γουέστ, η τωρινή του ηλικία είναι 39 ετών. Αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις του Ζέτσεβιτς, ο Νιγηριανός παλαίμαχος διανύει το 51ο έτος της ζωής του… Την αλήθεια λογικά την ξέρει μόνο ο ίδιος! 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου