Σελίδες

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τι σχέση έχει η σέξι Έλενα με τον Αναστό; (ΦΩΤΟ)



Πώς συνδέονται η εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου με τον Νίκο Αναστόπουλο; Μη βιαστείτε να πείτε "δεν συνδέονται" γιατί θα διαψευστείτε. Ο σκύλος το έψαξε και τα έμαθε όλα!

Ο ...σύνδεσμος ανάμεσα στην Έλενα Παπαβασιλείου και τον Έλληνα τεχνικό βρέθηκε σε μία περιήγηση στο Facebook και συγκεκριμένα σε σελίδα θαυμαστών της πανέμορφης παρουσιάστριας!

Οι φίλοι της Ωραίας Ελένης, λοιπόν, πόσταραν μία φωτογραφία της με μαύρο κοντό φόρεμα, όπου είναι σκέτη απόλαυση. Όπως ήταν φυσικό, από κάτω τα “Likes” πήραν φωτιά όπως και τα σχόλια θαυμασμού για την ομορφιά της καλλονής!
 
Εκτός από ένα σχόλιο που βγήκε πραγματικά... οφσάιντ! Ήταν εκτός τόπου και χρόνου με απλά λόγια. Το comment το έκανε φίλος του ΟΦΗ, ο οποίος τα “έχωνε” στον Νίκο Αναστόπουλο για την ήττα του Ατρομήτου απ' τον Άρη! «Μπιπ, Αναστόπουλε, το έδωσες το ματς», έγραφε ο... Ομιλίτης, που δεν αποκλείεται να έχασε στο στοίχημα το παιχνίδι και να τα έβαλε με τον “Μουστάκια”.

Η πλάκα στην υπόθεση είναι ότι η φωτογραφία έχει πάρει πολλά “share” στο Facebook, όχι λόγω της φωτογραφίας αλλά για το συγκεκριμένο σχόλιο. Δείτε τη και προσέξτε τα σχόλια...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου