Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οριστικό τέλος για το «Αμάρτημα»



Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου». Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 κατέβαλαν έντονες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η σειρά, τελικά, όπως φαίνεται, αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στις επαφές που έκαναν στο Μαρούσι για να αναλάβουν αυτοί την παραγωγή των τεσσάρων τελευταίων επεισοδίων, προέκυψαν τόσα προβλήματα που διαπίστωσαν τελικά, ότι δεν μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί. Πριν λίγες μέρες μάλιστα ενημέρωσαν και τους συντελεστές της, αφήνοντας ωστόσο ένα πολύ μικρό… παραθυράκι ελπίδας, μπας και καταφέρουν τελικά και λύσουν όλα τα… διαδικαστικά προβλήματα.

Για ακόμα μία φορά να επισημάνω, ότι η εταιρεία παραγωγής δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη σειρά. Ωστόσο ο σταθμός ήταν εντάξει στη συμφωνία που είχε κάνει, καλύπτοντας όσα χρήματα όφειλε, αλλά τελικά οι περισσότεροι συντελεστές ήταν απλήρωτοι και δήλωσαν πως αν δεν περάσουν από το ταμείο, δεν πρόκειται να εργαστούν. Στο σημείο αυτό ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να γυρίσει αυτός τα τέσσερα τελευταία επεισόδια, αλλά τελικά τα νομικά θέματα προκειμένου να διασφαλιστούν όλοι ότι θα εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται και η νομική φόρμουλα που πρέπει να βρεθεί, αναγκάζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να κάνουν πίσω. Έτσι, η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα με πολλούς και καλούς ηθοποιούς, φαίνεται ότι θα παραμείνει ανολοκλήρωτη, παρά τις προσπάθειες των στελεχών του σταθμού. Γνωρίζοντας ότι στο Μαρούσι το έχουν πάρει… πατριωτικά, ελπίζουμε πως έστω και καθυστερημένα θα βρεθεί λύση και θα γυριστούν τα τελευταία τέσσερα επεισόδια της σειράς! 

Γρηγόρης Μελάς

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου