Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χριστοβασίλης: «Τα παιδιά γράψανε ιστορία»


Τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και τη φετινή πορεία της ομάδας είχε να πει μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης. 

Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα γράφτηκε την Κυριακή (14/4) μετά τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα, όπως παραδέχτηκε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης. 

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας του «Άγιαξ της Ηπείρου» «έπλεξε» το εγκώμιο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του συλλόγου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣ στην κάμερα της Nova: 

Για την υπόσχεση που είχε δώσει πριν πέντε χρόνια όταν ανέλαβε τον ΠΑΣ, να τον βγάλει Ευρώπη: 

«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας μετά από τόσα χρόνια. Αν και ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα, διότι δεν ξέραμε που θα φτάσουμε με την ομάδα που είχαμε, πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά καταφέρανε να γράψουνε ιστορία και σήμερα και να έχουν για πρώτη φορά μια τέτοια θέση στη βαθμολογία. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου». 

Για τα πλέι οφ: 

«Το μίνι πρωτάθλημα που θα έχουμε τώρα μπροστά μας θα είναι πολύ δύσκολο, με την ψυχολογία όμως που έχουν αυτά τα παιδιά, θα μας χαρίσουν και ακόμα μεγαλύτερες χαρές». 

Για τη δικαίωση της επιλογής Χριστόπουλου: 

«Τον κ. Χριστόπουλο τον είχαμε επιλέξει πριν δύο χρόνια, για κάποιο λόγο είχε μείνει για λίγο στο περιθώριο, αλλά εμείς τον πιστεύαμε. Απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αυτήν την ομάδα και νομίζω θα το κάνει και στο μέλλον και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα». 

Για την επόμενη μέρα: 

«Σιγά-σιγά θα πρέπει να οργανωθούμε για την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι πολύ δύσκολη. Θα έχουμε συμμετοχή σε κάποιους αγώνες στην Ευρώπη και δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσουμε. Μας περιμένει μια χρονιά που θα έχει διάρκεια 11 μήνες». 

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: 

«Ο κόσμος ήταν πάντα ο δωδέκατος παίκτης μας και σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και πιστεύω να είναι δίπλα μας για πάντα». 

Για το πώς αισθάνεται που έγινε ο πρόεδρος που έβγαλε την ομάδα Ευρώπη: 

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ανέβει ψηλά. Είναι και για μένα μεγάλη ικανοποίηση κι αυτό οφείλεται και στους παίκτες». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου