Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μυρίζει… μπαρούτι στην ΑΕΚ



Αλυσιδωτές δεν αποκλείεται να είναι οι αντιδράσεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα «με κάτω τα χέρια» από τον ΠΑΣ. Μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Έβαλντ Λίνεν και σκέψεις ακόμα και για άμεση απομάκρυνσή του. 

Η ήττα σε ένα παιχνίδι «τελικό» από μόνη της είναι λόγος για αντιδράσεις στην ΑΕΚ. 

Η εικόνα για λύπηση όμως που έβγαλε η «Ένωση» στα Γιάννενα εξόργισε τον κόσμο. Τόσο πολύ, ώστε να μεταφέρονται πληροφορίες στην αποστολή ότι δεν αποκλείεται ακόμα και να υπάρχει υποδοχή από οπαδούς στο αεροδρόμιο. 

Κι αν ελπίζεται ότι σ’ αυτό το θέμα θα πρυτανεύσει η ψυχραιμία (ενόψει και του κρισιμότατου αγώνα με τον Πανθρακικό) στο θέμα του Έβαλντ Λίνεν δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πρυτανεύσει η λογική του «δεν υπάρχει νόημα ν’ αλλάξει ο προπονητής πριν από έναν τελικό». 

Κι αυτό διότι, εκτός των οπαδών, μεγάλη δυσαρέσκεια για τις επιλογές του Γερμανού και το γεγονός ότι έδειξε διατεθειμένος να μεταφέρει τις ευθύνες της τραγικής εμφάνισης στους παίκτες υπάρχει και στη διοίκηση. Σε συνδυασμό λοιπόν με το γεγονός ότι μοιάζει να έχει χάσει τ’ αποδυτήρια, έχουν γίνει σκέψεις ακόμα και για άμεση αντικατάστασή του. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου