Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο Θεο(φάνη)ς σώζει!


Με ηγέτη τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Ακίσασπορ επικράτησε 4-1 της Μπεσίκτας, για την 30η αγωνιστική και ξέφυγε, ύστερα από καιρό, από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Γκέκας λαμπρός την οδηγεί! Με δύο γκολ του Έλληνα επιθετικού, η Ακίσασπορ διέσυρε με σκορ 4-1 την Μπεσίκτας, για την 30η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και ξέφυγε δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 2’, ο Γκέκας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Πεκτεμέκ να φέρνει το ματς στα ίσα για την Μπεσίκτας στο 27’. Ωστόσο, ο διεθνής στράικερ στο επόμενο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ακίσασπορ, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Με την ίδια όρεξη ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκέκας, καθώς στο 56’ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σουζέν. Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός ήταν αυτός που εκτέλεσε το πέναλτι, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας και να πετύχει το τρίτο προσωπικό του τέρμα, με αποτέλεσμα να μείνει το 2-1. Όμως, ό,τι δεν κατάφερε ο Γκέκας, το κατάφερε ο Ντεμιρόκ στο 74’, ο οποίος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον Αλαντάγκ να διαμορφώνει το τελικό 4-1, στο 81ο λεπτό.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου