Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος ο Σαρρής!


Ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των «στημένων πινάκων διαιτησίας», κλήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Για σκευωρία μιλάει ο ίδιος. 

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί (ως ύποπτος) για την περίφημη υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη σχετικά με τις καταγγελίες του περασμένου καλοκαιριού περί «στημένων πινάκων διαιτησίας». Ο κ. Σαρρής θα πάει στον εισαγγελέα μία από τις επόμενες μέρες. 

Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ως ύποπτοι και έχουν καταθέσει με υπόμνημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Δούρος και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης. 

Σύμφωνα με δικαστικές και νομικές πηγές, σε όλους τους προαναφερθέντες είναι πιθανό να ασκηθούν ποινικές διώξεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Γιώργος Σαρρής κάνει λόγο για «καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα ξεσκεπαστεί». 

Θυμίζουμε ότι η δικαιοσύνη άρχισε να ερευνά την υπόθεση, έπειτα από καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα (όταν πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ), περί «νταβατζήδων» και «στημένων πινάκων». Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες ο Κύρος Βασάρας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας. 

Άρης Ασβεστάς 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου