Σελίδες

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πρώτος στόχος ο «Λύμπε»!



Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr,  αποτελεί τον εκλεκτό του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή! Πως θα «ψηθεί«, επαφή με Αλαφούζο.


Μετά τις αντιδράσεις για τον Νίκο Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός έβαλε στην άκρη το όνομα του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και μετά από σύσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης, αποφασίστηκε να... πάει για άλλα! Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν αρκετές περιπτώσεις που έχουν προταθεί, ωστόσο, αυτή που ξέχωρισε είναι του Νίκου Λυμπερόπουλου! Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών, το τελευταίο διάστημα έχει διευρύνει τους ποδοσφαιρικούς του ορίζοντες λειτουργώντας ως ατζέντης και αυτή την στιγμή αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των «πρασίνων»!


Εξάλλου, το όνομα του βρισκόταν εδώ και καιρό στα υπ' όψιν και το τελευταίο διάστημα αξιολογήθηκε καλύτερα η περίπτωσή του. Έχει... μυρωδιά από τα αποδυτήρια της Παιανίας, ξέρει πολύ τι θέλει και τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και δεν θα χρειαστεί λεπτό προσαρμογής στο νέο του πόστο.

Συνάντηση με Αλαφούζο

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πως στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει κατ' ιδίαν επαφή του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου με τον Λυμπερόπουλο. Σε εκείνη θα κριθεί και το αν μπορεί να πειστεί ο «Λύμπε» από το πλάνο που υπάρχει, ώστε να αφήσει στην άκρη την προσπάθεια που κάνει ως μάνατζερ και να επιστρέφει στην Παιανία δέκα χρόνια μετά.

Ο παλαίμαχος επιθετικός δεν είναι ούτε αρνητικός ούτε και θετικός. Πως να μπορεί, άλλωστε, να κρίνει αν δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένο πλάνο από την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ανάλογα με το τι θα του παρουσιαστεί σαν σχέδιο της επόμενης ημέρας θα αποφασίσει...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου