Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δικαίωση από CAS για Πανιώνιο


Ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ γλίτωσε ο Πανιώνιος μετά από υπέρ του απόφαση στο CAS σχετικά με την υπόθεση προσφυγής της Παρανά για τον ποδοσφαιριστή Γουέλινγκτον Μπαρόνι. 

Ανακουφίστηκαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου στο άκουσμα της απόφασης του CAS για την προσφυγή της βραζιλιάνικης Παρανά για τον Γουέλινγκτον Μπαρόνι. 

Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο ανέτρεψε ουσιαστικά πρωτόδικη απόφαση της FIFA σύμφωνα με την οποία οι «κυανέρυθροι» όφειλαν να καταβάλουν 250.000 ευρώ στο σύλλογο της λατινικής Αμερικής. 

Σύμφωνα με το CAS οι Νεοσμυρνιώτες θα δώσουν μόλις 6.904 ευρώ. 

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου: 

«Με την απόφασή του της 9ης Απριλίου 2013, το Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) της Λωζάνης Ελβετίας, ανέτρεψε την πρωτοβάθμια απόφαση της ΦΙΦΑ (FIFA DRC) με την οποία η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε καταδικαστεί να καταβάλει στο Βραζιλιάνικο σωματείο Parana Clube το ποσό των 250.000 ευρώ πλέον τόκων, ως αποζημίωση κατάρτισης για τον ποδοσφαιριστή Wellington Baroni. Σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του CAS, η ΠΑΕ Πανιώνιος θα πρέπει να καταβάλει στο Βραζιλιάνικο σωματείο μόνο το ποσό των 6.904 ευρώ!». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου