Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Domino μετακινήσεων στον ΣΚΑΪ! - τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;



Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με τις πληροφορίες που καταφτάνουν - σε μορφή φημών βέβαια! - για ενδεχόμενες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν. "Μα πώς μπορούν να μιλάνε με σιγουριά από τώρα για τον Σεπτέμβρη;" θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, ωστόσο οι πηγές φαντάζουν έγκυρες και το σχέδιο εφικτό και αληθοφανές.

Όλα ξεκίνησαν από το σενάριο που κυκλοφόρησε έντονα στα media πως το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου πρόκειται από Σεπτέμβρη να χωρίσει οριστικά, με τον ένα να μετακινείται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου και τον άλλο να αναλαμβάνει απογευματινή εκπομπή παρόμοιου περιεχομένου. 

Με τη σειρά του, το σενάριο αυτό πυροδότησε τις φήμες που ακούγονταν από τα μέσα της φετινής χρονιάς, πως ο Γιώργος Αυτιάς αναμένεται να μετακινηθεί στην καθημερινή πρωινή ζώνη, λόγω των υψηλότατων επιδόσεών του στο Σαββατοκύριακο!

Παράλληλα, αλλαγές θα προκύψουν - όπως όλα δείχνουν - και στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, με τον Δημήτρη Οικονόμου να παίρνει τη θέση(;) της Εύας Αντωνοπούλου, η οποία θα μετακινηθεί ή στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ [13:00-15:00] που καιρό τώρα ψάχνουν πώς θα την αξιοποιήσουν ή στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Αμετακίνητες φαίνονται ως τώρα οι εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου, της Ελένης Ψυχούλη, του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη. Όπως αντιλαμβάνεστε, αναμένεται μεγάλο domino εξελίξεων στο κανάλι του Φαλήρου!

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου