Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Eurovision 2013 | Τι λένε τα προγνωστικά ένα μήνα πριν το μεγάλο τελικό! - ποιοι προκρίνονται και ποιοι μένουν εκτός;


Βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού της Eurovision και τα γραφεία στοιχημάτων ανά την Ευρώπη πιάνουν φωτιά! Ποιες χώρες προκρίνονται στο Μεγάλο Τελικό και ποιες θα μας αποχαιρετίσουν νωρίτερα;

Ξεκινώντας από τον Α' Ημιτελικό, όπου διαγωνίζονται 16 χώρες, οι 10 συμμετοχές που δείχνουν πως θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τον Τελικό είναι: Δανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ολλανδία, Σερβία, Λευκορωσία, Εσθονία, Ιρλανδία, Μολδαβία, Αυστρία. Στον αντίποδα, δύσκολο αγώνα για να κερδίσουν έδαφος και εντυπώσεις θα δώσουν Λιθουανία, Κύπρος, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο και Κροατία, καθώς πλασάρονται στις 6 τελευταίες θέσεις.

Στη συνέχεια, στον Β' Ημιτελικό, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, οι 10 χώρες που προκρίνονται σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι: Νορβηγία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Σαν Μαρίνο, Αρμενία, Μάλτα, Ισραήλ, Ρουμανία και Φινλανδία. Αντιθέτως, επτά είναι οι αποστολές που μάλλον θα μαζέψουν τα πράγματά τους από το Μάλμε της Σουηδίας νωρίτερα: Ουγγαρία, Ισλανδία, Ελβετία, Αλβανία, Βουλγαρία, Λετονία και Σκόπια.

Στα στοιχήματα για τον Μεγάλο Τελικό, τις πρώτες πέντε θέσεις καταλαμβάνουν οι: Δανία, Νορβηγία, Ουκρανία, Ρωσία και Σουηδία. Η Ελλάδα πλασάρεται στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος στην 31η. Τέλος, ως απόλυτα outsiders του φετινού διαγωνισμού φιγουράρουν οι: Βέλγιο, Βουλγαρία, Ισλανδία, Σκόπια και Λετονία.


tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου