Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Δυνατά για κορυφή η Γερμανία στη Eurovision!


Με το βλέμμα στην κορυφή κινείται στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision η Γερμανία! Μετά τη νίκη της Lena το 2010, οι Γερμανοί φαίνεται πως... γλυκάθηκαν και βάζουν και φέτος στόχο να κατακτήσουν την πρωτιά στη μουσική πανευρωπαϊκή διοργάνωση!

Το τραγούδι "Glorious" του pop συγκροτήματος Cascada φλερτάρει έντονα με τις πρώτες θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων, ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού, μετράει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και ακούγεται πολύ σε clubs και ραδιοφωνικούς σταθμούς! Βεβαίως, λαμβάνοντας υπ' όψιν τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη, η Γερμανία φαντάζει ως μία από τις ελάχιστες χώρες που μπορούν να σηκώσουν το κόστος μιας τέτοιας διοργάνωσης. Ας μην ξεχνάμε πως η νίκη της Lena πριν 3 χρόνια δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα προσχεδιασμένο αποτέλεσμα από τους "υψηλά ιστάμενους". Αξίζει να αναφέρουμε πως, χώρες που ενώ τις υπόλοιπες χρονιές είχαν τη Γερμανία... γραμμένη, το 2010 ξαφνικά την "έραναν" με 12άρια! 

Η κεντρική [και μόνη!] τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Natalie Horler, έχει κατηγορηθεί, βέβαια, για πιστή αντιγραφή του στυλ της Miley Cirus και πιστή μουσική αντιγραφή της περσινής νικήτριας της Eurovision, Loreen.  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΔΩ:



tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου