Σελίδες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αγοράζουν το «Fratton Park» οι οπαδοί!



Σε προφορική συμφωνία έχουν έλθει οι φίλοι της Πόρτσμουθ για την αγορά του «Fratton Park».

Σε προφορική συμφωνία έχουν έλθει οι φίλοι της Πόρτσμουθ για την αγορά του «Fratton Park», με σύλλογό τους να τα βρίσκει σε όλα επί της αρχής με την εταιρεία στην οποία ανήκει το γήπεδο της ομάδας. Προάγγελος αλλαγής στην ιδιοκτησία αυτή η κίνηση, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα. 

Η αγάπη των φίλων της Πόρτσμουθ για το σύλλογο έχει εκφραστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και έχει μετατραπεί σε οικονομική στήριξη ακόμη περισσότερες. 

Αυτή τη φορά, το Pompey Supporters’ Trust προχωρά ακόμη ένα βήμα παρακάτω, με τους οπαδούς του συλλόγου να προσπαθούν να πάρουν στην κατοχή τους το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα τους! 

Μάλιστα, η επί της αρχής συμφωνία με την Balram Chainrai ανοίγει το δρόμο και για την αλλαγή στην ιδιοκτησία του συλλόγου, αφού τα βρετανικά Μέσα μεταδίδουν πως οι οπαδοί της Πόρτσμουθ δεν θα σταματήσουν σε αυτό το σημείο και πως θα ζητήσουν και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. 

Η ολοκλήρωση της μεταβίβασης της κυριότητας του «Fratton Park» είναι συνδεδεμένη με την απόφαση των δικαστικών Αρχών, με τους νομικούς κύκλους της αγγλικής ομάδας να είναι αισιόδοξοι για …happy end.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου