Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Karadayi»:Έρχεται από τις 6 Μαΐου στις 22:15 στον ΑΝΤ1



Νέο τούρκικο σίριαλ στον ΑΝΤ1. Μια ακόμα τηλεοπτική σειρά από την γειτονική χώρα θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές του Μαΐου.
Ο λόγος για το «Karadayi», το οποίο επιλέχτηκε τελικά και θα  κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα του Πάσχα, και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 22.15. Πρωταγωνιστές του σίριαλ είναι αρκετά από τα πρώτα ονόματα της Τουρκίας όπως ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο γνωστός μας «Εζέλ» και η Μπεργκιούζάρ Κορέλ, η «Σεχραζάτ» από τις «Χίλιες και μια νύχτες».
Περίληψη πλοκής
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται ήρωες στη διάρκεια της ζωής τους. Ο Mahir είναι και τα δύο… Κάπου τη δεκαετία του 1970. Μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Beyazut. Όλα αλλάζουν την ημέρα των αρραβώνων. Ο πατέρας της οικογένειας Karadayi παίρνει μια θανατική ποινή για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Mahir παραιτήθηκε από τον εαυτό του, τη ζωή του, τη δουλειά του, τους
έρωτες του, από το ίδιο του το μέλλον. Έχει αποφασίσει ότι η ζωή του έχει μόνο σκοπό. Να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σώσει τον πατέρα του από την κρεμάλα. Εκεί συναντά έναν απροσδόκητο έρωτα, μπροστά του … την ώρα που ο δρόμος αυτός οδηγεί τον πατέρα του στην κρεμάλα.

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου