Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Βόμβα Λιάγκας Σκορδά: Γιατί κρέμεται σε μια κλωστή η συνεργασία τους με το Mega!



Παίζουν μόνοι τους και το ξέρουν. Είναι κυρίαρχοι στην πρωινή ζώνη καθώς δεν υπάρχει κάποιος «αντίπαλος». Σε κάθε άλλη περίπτωση, ίσως σε κάθε άλλη χρονιά να μην αναφερόμασταν καθόλου στο συμβόλαιό τους. Ωστόσο η κατάσταση στο κανάλι είναι έκρυθμη. Όχι γιατί ο Λιάγκας έχει κάνει κάτι που έχει φέρει τον Μπούτο στα όριά του. Αλλά γιατί κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Ο Απρίλιος μπήκε κοντεύει να φύγει το πρώτο δεκαήμερο και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα ανανέωσης. Τα οικονομικά στοιχεία του καναλιού δεν είναι καλά. Πολλοί φοβούνται πώς η φούσκα θα σκάσει. Η παραφιλολογία με τα δάνεια έχει δημιουργήσει μια σκόνη ανασφάλειας σε όλους. Ακόμη και στο δίδυμο.

Τα χρήματα είναι ο βασικότερος παράγοντας για τον Λιάγκα να μείνει. Δε θα δεχτεί καμία πρόσθετη μείωση. Κι αυτό είναι γνωστό στο κανάλι. Έλα όμως που τα δεδομένα δεν είναι με τη μεριά του Λιάγκα. Αν ο σταθμός αποφασίσει να κρατήσει την εκπομπή θα το κάνει με πολύ λιγότερα χρήματα. Θα το κάνει με μεγάλη περιστολή εξόδων στις αμοιβές. Και το ερώτημα είναι απλό. Αν ο Λιάγκας δε δεχτεί η Σκορδά θα μείνει ή θ΄ακολουθήσει τον σύζυγό της.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου