Σελίδες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αποκαλύφθηκε το όνομα του Mr Grey!


50 αποχρώσεις του γκρι: Και ποιος δεν έχει ακούσει για τα βιβλία που έχουν προκαλέσει πανικό σε όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Οι περισσότερες αναγνώστριές τους έχουν δηλώσει ότι η ερωτική τους ζωή άλλαξε μετά την ανάγνωση των βιβλίων. Είδαν το σεξ με άλλο μάτι και οι απαιτήσεις τους αυξήθηκαν. Πολύς σάλος έχει γίνει και για την επικείμενη ταινία.

Στο διαδίκτυο εδώ και μήνες γίνεται χαμός με τους... υποψήφιους Mr.Grey. Ποιος είναι ο καταλληλότερος για να ενσαρκώσει άψογα τον απόλυτο (στα μάτια των γυναικών) άντρα; Φαίνεται, λοιπόν, ότι το παζλ σιγά σιγά συμπληρώνει όλα του τα κομμάτια. Η ταινία ίσως τελικά να μην είναι τόσο hardcore όσο την περιμένατε, μιας και λέγεται ότι σκηνοθέτης της θα είναι ο Gus Van Sant ("Promised Land" ,"Milk").

Όσο για το ρόλο που είχε λυσσάξει να πάρει ο Ian Somerhalder, μάλλον δε θα τον παίξει ποτέ, αφού τα ξένα μέσα διαδίδουν ότι ο ρόλος ανήκει πια στον Alex Pettyfer! Ο 23χρονος (!) ηθοποιός λέγεται ότι ήδη έχει κάνει δοκιμαστικό και ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Αλήθεια σας αρέσει; Τον θεωρείτε κατάλληλο για το ρόλο; Ποιον ηθοποιό θα θέλατε να δείτε ως κύριο Grey;

Αναμείνατε και όπου να' ναι θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.


gueen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου