Σελίδες

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πόλεμος "NOVA-ΑΕΚ"! ΑΕΚ: «Πετάξτε τους αποκωδικοποιητές της NOVA» - NOVA: «Εμείς δεν δικάζουμε, ούτε παίζουμε, αλλά δείχνουμε μπάλα» !



ΑΕΚ: «Πετάξτε τους αποκωδικοποιητές της NOVA» - NOVA: «Εμείς δεν δικάζουμε, ούτε παίζουμε, αλλά δείχνουμε μπάλα» !

Η Nova "απάντησε" στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το συνδρομητικό κανάλι δεν φέρει καμία ευθύνη σε όσα συμβαίνουν στην Ένωση. “Όποιος μας προσβάλει θα λογοδοτήσει άμεσα στη δικαιοσύνη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του καναλιού 
Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Με αφορμή την τελευταία παράγραφο-υστερόγραφο της σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, το Γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα ακόλουθα:

Για μια ακόμη φορά η συνδρομητική τηλεόραση θα πρέπει να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Ποια είναι αυτά;

Η Nova δεν διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Nova δεν ορίζει τους διαιτητές των αγώνων.

Η Nova δεν φοράει φανέλες πράσινες, κόκκινες, μαύρες ή κίτρινες.

Η Nova δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η Nova δεν δικάζει, δεν αθωώνει ούτε καταδικάζει ομάδες ή ποδοσφαιριστές, δεν νομοθετεί, ούτε είναι υπεύθυνη για την επιβολή ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τους νόμους που διέπουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η NOVA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. H NOVA ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΑΛΑ.

Η Nova έχει κάθε συμφέρον να προβάλλει ένα ανταγωνιστικό, υγιές, και όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες.

Η Nova γι αυτόν τον λόγο, έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτά τα γνωρίζει και τα κατανοεί κάθε καλόπιστος και λογικός φίλαθλος. Δεν τα κατανοούν μόνο όσοι κρύβονται πίσω από ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που υπηρετούν σκοπιμότητες και κυρίως όσοι θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.

Κατανοούμε το θυμό και την πικρία της διοίκησης και των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά ως εταιρεία που χρόνια τώρα με ευλάβεια κρατά ίσες αποστάσεις απ’ όλους, δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε τον ρόλο της Ιφιγένειας σε αυτή την θλιβερή υπόθεση.

Γνωστοποιούμε και πάλι το αυτονόητο. Οποιοσδήποτε προσβάλει, συκοφαντεί ή αφήνει υπονοούμενα για την εταιρεία μας, θα λογοδοτήσει άμεσα στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Το Γραφείο Τύπου της Nova".

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου