Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το τρέξιμο Nova, ΣΚΑΙ ...και η απεργία ΕΡΤ...



Μία λέξη ταιριάζει ...γάντι στην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας για τη Nova. Αυτή είναι το τρέξιμο! 

Θα είναι η πρώτη απ' τις δύο Κυριακές όπου τα παιχνίδια θα αρχίσουν την ίδια ώρα (19.00) και μέσα σε όλα υπάρχει και η αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκης. 

Η Nova καλείται να διαχειριστεί την συγκεκριμένη αγωνιστική που έχει τόσο το ντέρμπι «αιωνίων», όσο και μία σειρά από αγώνες ιδιαίτερα κρίσιμους για την διαμόρφωση της βαθμολογίας. 

Τα παιχνίδια που δεν θα μεταδοθούν (live) τηλεοπτικά θα είναι το ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα και το Βέροια-Πλατανιάς, τα οποία όμως θα έχουν live streaming. Σαν «Λεπτό προς λεπτό» θα λειτουργήσει η εκπομπή, «Total Superleague», η οποία θα αρχίσει απ' τις 17.30 στο Novasports 1 και απ' τις 19.00 θα προβάλλει, στο Novasports 4, live την εξέλιξη όλων των αγώνων. 

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα και το Βέροια-Πλατανιάς θα μεταδοθούν και σε μαγνητοσκόπηση απ' τη Nova στις 21.00, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος τους, απ' το Novasports 4 και το Novasports 3 αντίστοιχα. Το δε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα υπάρχει και σε «κονσέρβα» στις 23.00 απ' το Novasports 2. 

Οι δημοσιογράφοι της Nova θα κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να υπάρχει πλήρη ανάλυση στην εκπομπή, «Total Superleague», η οποία θα συνεχιστεί απ' τις 21.00 στο Novasports 1, με το «γ' ημίχρονο» όλων των αγώνων. 

Τρέξιμο θα έχουν και στον ΣΚΑΙ που θα βγάλει, στις 21.45, το «ΣΚΑΙ Γκολ» και οι συνάδελφοι θα επιδιώξουν να έχουν ρεπορτάζ απ' όλα τα παιχνίδια, αλλά το βάρος θα δοθεί στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΑΕΚ-Πανθρακικός. 

Αντίθετα, στην ΕΡΤ δεν θα υπάρξει τέτοιου είδους ...αγωνία λόγω της απεργίας που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην βγει, για όγδοη σερί Κυριακή, η «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου