Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: Ομάδα λες και βγήκε από τα εργαστήρια της NASA



Ρεπετισιόν!!! Ο,τι έκανε προχθές η Μπάγιερν στην Μπαρτσελόνα, ακριβώς το ίδιο έκανε χθες και η Ντόρντμουντ στη Ρεάλ.

Δεν μιλάω μόνο για την τεσσάρα. Μιλάω περισσότερο για τις δίδυμες εικόνες που παρουσίασαν τα δύο αυτά παιχνίδια καρμπόν, ρε, παιδί μου, καρμπόν.
Ξεβράκωμα της Μπαρτσελόνα, ξεβράκωμα της Ρεάλ και γενική αποκαθήλωση των δύο μεγαλύτερων, υποτίθεται, ομάδων του πλανήτη.

Και σε τελική ανάλυση ξεβράκωμα του ισπανικού ποδοσφαίρου, καθώς και του Μουρίνιο.

Μας εντυπωσίασε πολύ προχθές η Μπάγιερν, αλλά χθες αυτή η Ντόρτμουντ μας άφησε όλους άφωνους. Πυραυλοκίνητη ομάδα, λες και έχει βγει από τα εργαστήρια της NASA. Αριστος συνδυασμός δύναμης, τέχνης και ταχύτητας. Θέαμα, ποιότητα και ουσία. Ειδικά στο Β΄ ημίχρονο δεν χόρταινες να την βλέπεις. Δεν έχει την βαρβατίλα και τον τσαμπουκά της Μπάγιερν, αλλά από τεχνική, από φαντασία και κυρίως σε ανάπτυξη είμαι σαφώς ανώτερη. Δεν είναι μόνο ότι έχει καλούς παίκτες. Το πιο σπουδαίο είναι ότι έχει αυτό που λέμε, Ο-Μ-Α-Δ-Α!!! Φοβερό σύνολο. Τύφλα ο Ντιόρ και η Κοκό Σανέλ... Μεγάλη δουλειά έχει κάνει αυτός ο Κλοπ. Το θέαμα και η ποιότητα που προσφέρει, δεν κουράζουν τον κόσμο. Αντίθετα, το απολαμβάνεις.

Το φωνάζω εδώ και καιρό ότι πάνω σ’αυτή τη Ρεάλ δεν ακουμπάω με εμπιστοσύνη. Αυτή η ομάδα θα διακριθεί και θα ξεχωρίζει μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες. Δηλαδή, μόνο αν βγει μπροστά της μεγάλους άδειους χώρους και εκμεταλλευτεί την ταχύτητα κυρίως Ρονάλντο. Αν της κλείσεις τους χώρους, παθαίνει γενικό κλακάζ. Το έχουμε δει αρκετές φορές αυτό το έργο. Τα χαφ που διαθέτει είναι χαφάκια για το πολύ υψηλό επίπεδο. Τα δύο “ποκοπικάκια”, ο Μόντριτς και ο Οζίλ, που’ναι, μεν, ξέρουν τόπι, αλλά βάζουν πέτρες στην τσέπη για να μη τους πάρει ο αέρας, ο κατσαπλιάς ο Κεντίρα (φτυστός ο Μανιάτης) και ο ξεζουμισμένος πια Αλόνσο. Και σας ρωτάω, έχουν καμία σχέση σαν σέντερ φορ ο Ιγκουαΐν και ο Μπενζεμά με τον Λεβαντόφσκι; Μεγάλη περίπτωση αυτός ο Πολωνός. Δεν είναι μόνο ότι ντριμπλάρει και διεισδύει, δεν είναι μόνο το εκτόπισμα που έχει... Το πιο σπουδαίο προσόν του είναι το «Βουπ και μέσα».

Ο φουκαράς ο Μουρίνιο έζησε χθες τη νύχτα του Αγίου Βαρθολομάιου. Εμπλεξε με προπονηταρά και κυρίως με ανώτερη αντίπαλη ομάδα. Από τη στιγμή που δέχθηκε το δεύτερο γκολ, έδειξε καθαρά ότι συμβιβάσθηκε με την επερχόμενη συντριβή και πέταξε λευκή πετσέτα. Παραδόθηκε. Αραξε ανέκφραστος στον πάγκο. Κατάλαβε ότι δεν ήταν σε θέση να προσπαθήσει να βγάλει λαγούς από τα καπέλα. Και κυρίως κατάλαβε, ότι με τα παικτάκια που διαθέτει δεν είναι η Ρεάλ για μεγάλα τρόπαια. Θέλει δυνάμωμα και στις τρεις γραμμές. Πάντως και ο ίδιος έκανε χθες πολλά λάθη τόσο στο στήσιμο, όσο και στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

P.S Τόσο καιρό όλοι θεωρητικά συμφωνούσαν και έλεγαν ότι ο τελικός του Τσαμπίον Λιγκ πρέπει να είναι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ. Τελικά στην πράξη αποδείχθηκε ότι σε ένα τελικό με την Μπάγιερν και την Ντόρτμουντ θα ευχαριστηθούμε μπάλα...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου