Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: «Είναι εύκολο να κερδίσει η ΑΕΚ τον Πανθρακικό;»



Και από κει που η ΑΕΚ έλεγε δόξα το Θεό, φωνάζει τώρα βοήθα Παναγιά... Μετά τη χθεσινή ήττα της από τα Γιάννινα είναι κι αυτή τώρα υποψήφια μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες, τον Άρη, τη Βέροια, τον ΟΦΗ και τον Πανθρακικό, να μπει μέσα στη μηχανή του κιμά και να γίνει αυτή στο τέλος άμορφος πολτός. Θα μου πείτε, βέβαια, ότι έχει την αβάντα να παίζει τώρα με τον Πανθρακικό μέσα στο ΟΑΚΑ και αν κερδίσει να καταφέρει να την ψιλοκαπουλάρει. Επειδή όμως εγώ είμαι σούπερ ρεαλιστής θα σας πω το άλλο. Είναι εύκολο να κερδίσει τον Πανθρακικό; Σαν σύνολο και σαν παίκτες είναι καλύτερη από την ομάδα της Κομοτηνής; Και ισοπαλία ακόμα να φέρει, θα πρέπει μετά για να σωθεί, να κερδίσει 100% τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι. Αντίθετα, ο Πανθρακικός, έχει την αβάντα ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει με την πεσμένη Κέρκυρα στην έδρα του και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις πόντους.

Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκονται επίσης ο Άρης, η Βέροια και ο ΟΦΗ. Ο Αρης για να σωθεί πρέπει να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Χαρίλαο και να πάρει τουλάχιστον μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Ξάνθη.

Από την πλευρά της η Βέροια για να σωθεί πρέπει 100% να κερδίσει την Κυριακή μέσα στο σπίτι της τον Πλατανιά και για να αποφύγει στο τέλος τις πιθανές ισοβαθμίες θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να πάρει την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Κορώνα-γράμματα παίζει τη ζωή του και ο ΟΦΗ. Για να εξασφαλίσει την παραμονή του πρέπει να κερδίσει 100% μέσα στο Γεντί Κουλέ τον Ατρόμητο, ο οποίος αν χάσει κι αυτό το ματς, θα κινδυνεύει σοβαρά να μείνει στο τέλος έξω από τα πλέι οφ. Με άλλα λόγια χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την πιπίλα.

Και σας ρωτάω. Πόσο πιο συναρπαστικό θα ήταν το πρωτάθλημα, αν γινόταν το ίδιο και στην κορυφή; Αν δηλαδή διεκδικούσαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο δύο με τρεις ομάδες και όχι να το’ χει πάρει από τον Αύγουστο ο Ολυμπιακός...

Οσον αφορά την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός με τα χάλια που έχει, πάλι καλά που κατάφερε να σωθεί. Τον πρώτο λόγο για την 5η θέση και τα πλέι οφ έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ακολούθως η Ξάνθη. Εκτός, αν ο Ατρόμητος δεν πάρει πόντο στα δύο τελευταία παιχνίδια και πάρουν την θέση του και τα Γιάννινα και η Ξάνθη. Εδώ, όμως, υπάρχει ένα μυστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να μη δώσει η ΟΥΕΦΑ στα Γιάννινα τη σχετική αδειοδότηση για την συμμετοχή τους στην Ευρώπη, διότι επικρατεί χάος στα οικονομικά τους, καθώς και στο ΑΦΜ τους και γενικά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη σχετική αδειοδότηση. Θα δούμε στο τέλος αν ευσταθεί αυτή η πληροφορία. Μακάρι να μην ευσταθεί, διότι εφέτος στον ΠΑΣ έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά από αγωνιστικής πλευράς.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου