Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: Το είδαμε κι αυτό το έργο...



Οτι θα έπεφτε κάποτε το τείχος του Βερολίνου, όλοι κάπου μέσα μας το φανταζόμαστε και το περιμέναμε. Αλλά ότι θα έπεφτε η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, ήταν κάτι που ούτε καν περνούσε από τη φαντασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κι όμως, το είδαμε κι αυτό το έργο...

Δεν έπεσε άδικα αγωνιστικά η ΑΕΚ, διότι έτσι όπως την είχαν καταντήσει οι δικοί της άνθρωποι, ήταν μακράν φέτος η χειρότερη ομάδα απ’ όλες τις υπόλοιπες. Ακόμα και από την Κέρκυρα... Αυτό όμως που της έκαναν χθες ο διαιτητής Τριτσώνης και οι εντολοδόχοι του, ήταν πέρα για πέρα ανήθικο και άτιμο. Θα σας το κάνω πενηνταράκια, για να καταλάβετε, το ακριβώς εννοώ. 

Με το που έφαγε το γκολ η ΑΕΚ και έκαναν το ντου οι οπαδοί της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μοιραία το’ βάλαν στα πόδια οι παίκτες και οι διαιτητές, διότι αν καθόντουσαν εκεί θα τους γνώριζαν μετά από τα κουμπιά. Σωστά δεν συνέχισε ο Τριτσώνης το παιχνίδι και σύμφωνα με τον νόμο πρέπει η ΑΕΚ να μηδενιστεί και να τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς, που σημαίνει ότι οριστικά η ομάδα έπεσε.

Ξέρετε, όμως, που είναι το ανήθικο και το άτιμο; Τα ίδια και χειρότερα είχαν κάνει και οι οπαδοί του Αρη πριν λίγες αγωνιστικές στη Βέροια. Δυο φορές είχαν μπουκάρει μέσα και οι διαιτητές με τους παίκτες το είχαν βάλει στα πόδια και είχαν κρυφτεί στα αποδυτήρια. Ομως ο διαιτητής δεν είχε διακόψει το ματς. Εβγαλε μετά από ώρα έξω τους παίκτες το παιχνίδι συνεχίστηκε και μετά από δύο λεπτά (τόσα είχαν απομείνει) σφύριξε τη λήξη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί ο Αρης με μείον τρεις βαθμούς και να διεκδικήσει έτσι στη συνέχεια την σωτηρία του, κάτι που τελικά το κατάφερε.
Χθες όμως με την ΑΕΚ είχαμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Και ξέρετε, γιατί; Διότι ο διαιτητής τότε στο Βέροια-Αρης έκανε προφανώς τα τηλεφωνήματα του εκεί που έπρεπε και η εντολή που πήρε, ήταν «μην διακόψεις το παιχνίδι, συνέχισέ το, δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο Άρης».

Σίγουρα και ο Τριτσώνης έκανε χθες τα αποδυτήρια τα τηλεφωνήματά του, αλλά είναι προφανές ότι η εντολή που πήρε ήταν να διακόψει οριστικά το ματς. Με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ να το συνεχίσει και σ’ αυτό συμφωνούσε και όλος ο Πανθρακικός, αλλά ο Τριτσώνης το χαβά του. Οριστική διακοπή και μείον τρεις η ΑΕΚ. Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τον νόμο σωστά δεν συνέχισε, αλλά γιατί η μεταχείριση δεν είναι ίση προς όλες τις ομάδες; Απλή η απάντηση. Διότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταντήσει το μπουρδέλο της Καλέργαινας. Γι’ αυτό το έχει σιχαθεί ο κόσμος.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου