Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: «Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σώσει την ΑΕΚ..»



Λοιπόν!! Επειδή ο Γεωργίου δεν πουλάει αλουμίνια για καντήλια, ούτε φτιάχνει κομπολόγια για κουλούς, όπως οι υπόλοιποι από το σινάφι μου, θα τραβήξω σήμερα και πάλι την κουρτίνα για μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη. Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σώσει την ΑΕΚ και να την κρατήσει στην Α’ Εθνική. Οχι, ούτε ο Ντεμής είναι μ ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε κανένας από τους εκεί υπόλοιπους.

Ποιος; Ο Σηφάκης, ναι ο Σηφάκης, και θα σας εξηγήσω αμέσως πως μπορεί να γίνει αυτό. Ως γνωστό, ο Αρης, χρωστάει στον τέως γκολκίπερ 8000.000 ευρώ και η απόφαση του δικαστηρίου, που είχε προσφύγει ο Σηφάκης , είναι οριστική και τελεσίδικη. Αμεσα εκτελεστέα. Ολα εξαρτώνται δηλαδή από τον Σηφάκη. Αν θελήσει να πάρει από τον Αρη τα λεφτά σε πολλές μικρές δόσεις, τότε ο Αρης δεν θα έχει πρόβλημα. Αν θελήσει, όμως, να πάρει ντουκου και τα 800 χιλιάρικα, που διάολο θα τα βρει ο Αρης για να τα δώσει; Σε αυτήν την περίπτωση θα υποβιβασθεί άμεσα στην Γ’ Εθνική και αυτόματα θα σωθεί η ΑΕΚ!!! Αυτό το σενάριο μπορεί να ακούγεται ξυπνατζίδικο, αλλά δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Και πάμε στο δεύτερο μεγάλο θέμα. Οπως έχω αποκαλύψει εδώ και δύο περίπου μήνες. Ο Πας Γιάννινα, χρωστάει πολλά λεφτά στην εφορία και στο δημόσιο και αν δεν δώσει τα λεφτά, δεν θα πάρει την σχετική αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ για να παίξει την προσεχή περίοδο στην Ευρώπη. Ναι, μεν, θα παίξει κανονικά στα πλεϊ οφ αλλά αν δεν του δοθεί η αδειοδότηση, θα πάρει τη θέση του για την Ευρώπη ή ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο η Σούπερ Λίγκα σκέφτεται να γίνει από τώρα ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Ξάνθης-Παναθηναϊκού, που έχουν ισοβαθμήσει στην τελική βαθμολογία και έτσι να μην τρέχουν όλοι μαζί την τελευταία στιγμή.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου