Σελίδες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Real Γεωργίου speaking: Αλλού το όνειρο, αλλού το θαύμα...



Χθες το βράδυ, αλλού το όνειρο, αλλού το θαύμα. Ενώ όλοι περίμεναν να χορτάσουν θέαμα από την Μπενφίκα, τελικά την καλή μπάλα την έπαιξε η Φενέρ Μπαξέ. Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη των Τούρκων. Μαγική εικόνα το τελικό 1-0. Τρία δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Μιλάμε για έναν απίστευτο μονόλογο, για ένα ανελέητο σφυροκόπημα και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχαίο ότι απέκλεισαν τη Λάτσιο με μεγάλη ευκολία. Ολη η δύναμη της Φενέρ ήταν στο κέντρο. Τέσσερα χαφ να τα πιεις στο ποτήρι. Και δύο κυνηγοί ξυράφια. Κατά κύματα έμπαιναν μέσα στην περιοχή των Πορτογάλων. Και ένα «Σαράτσογλου» σκέτο κολαστήριο...

Βλέποντας την Μπενφίκα στα προηγούμενα ματς της διοργάνωσης, καθώς και στο πρωτάθλημά της που κάνει υγιεινό περίπατο, μου έδινε την εντύπωση ότι αυτή η ομάδα δεν είναι για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και την θεωρούσα φαβορί για την μικρή κατσαρόλα. Ομως, χθες, ήταν για τον γάιδαρο καβάλα. Αγνώριστη. Ενας Θεός ξέρει πως γλίτωσε τη συντριβή. Πάλι καλά που έχασε μόνο 1-0 και θα έχει έτσι την ευκαιρία μέσα στο σπίτι τη, να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό που έγινε χθες βράδυ στην Ελβετία, η γάτα έπαιζε με το ποντικάκι. Δύο και τρεις κλάσεις ανώτερη η Τσέλσι έμπηξε τα νύχια της στη Βασιλεία και την γέμισε πληγές. Το τελικό 1-2 υπέρ των Άγγλων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο,τι ήθελαν έκαναν μέσα στο γήπεδο ο Αζάρ και η παρέα του. Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν ήταν ανεπανάληπτες. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά κλάσης. Και κατά 99%, η Τσέλσι έχει περάσει ήδη στον τελικό.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου