Σελίδες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ημέρα ντροπής για Μπόκα Τζούνιορς! (vid)



Μία από τις χειρότερες βραδιές της ιστορίας της έζησε το βράδυ η Μπόκα Τζούνιορς. Οι «χενέισες» ηττήθηκαν με 6-1(!) από την Σαν Μαρτίν η οποία σημείωσε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της.


Μία ομάδα που μόνο οι εμφανίσεις της θύμιζαν την Μπόκα Τζούνιορς εμφανίστηκε στην έδρα της Σαν Μαρτίν η οποία έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Μποτέγιο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ συνέτριψε την ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι με 6-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραρε ακόμα και ο Σεμπάστιαν Πένκο ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει και δεν ακούμπησε από την Ξάνθη.


Το μαρτύριο της Μπόκα ξεκίνησε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μποτέγιο με τον Λούνα στο 21' να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαντιάγκο Σίλβα στο 39'.  Το γκολ αυτό μάλλον κακό έκανε στην Μπόκα, αφού οι γηπεδούχοι βλέποντας τα χάλια των αντιπάλων τους ανέβασαν στροφές πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 4-1 (41' Λάντα, 45' Μποτέγιο).


Ο Μποτέγιο ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ στο 55' με τον Πένκο στο 61' να βάζει το κερασάκι στη τούρτα. Να θυμίσουμε ότι τόσο βαριά ήττα η Μπόκα είχε να γνωρίσει από το 2003 όταν και είχε ηττηθεί με 7-2 από την Ροζάριο Σεντράλ με πέντε γκολ του Λουτσιάνο Φιγκερόα.


gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου