Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Δείτε το ...ιδιαίτερο τρέιλερ του Your Face Sounds Familiar με την Μαρία Μπεκατώρου!



Πρεμιέρα Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Το ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ. Ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, έρχεται στη χώρα μας, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις το «Your Face Sounds Familiar» φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο μπορεί να δείτε τη Lady Gaga, τη Rihanna, τον Michael Jackson, τον Freddie Mercury και πολλούς ακόμα stars μαζί στη σκηνή! 

Το show αποτελείται από 12 Live, στα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star. Στο τέλος του κάθε Live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. 

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί και θα σχολιάζει σε κάθε Live από το πλατό η 4μελής κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Γεράσιμο Γεννατά, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε το ανατρεπτικό τρέιλερ:


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου