Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Κωστούλας: «Θα φτάσουν οι 12 βαθμοί»


Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού έθεσε ως στόχο τους 12 βαθμούς στα play off, συγκομιδή που θεωρεί αρκετή για να πάρει η ομάδα του την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας στην ιστοσελίδα panaitolikos1926.gr

Είστε ευχαριστημένος με το πρόγραμμα του Παναιτωλικού;

«Το πρόγραμμα ας πούμε ότι είναι εντάξει. Σημασία όμως δεν έχει πως είναι το πρόγραμμα αλλά να πέρνουμε τα παιχνίδια. Όπως και να έχει το πρόγραμμα, καλό η κακό , πρέπει να παίρνεις τα παιχνίδια μέσα και έξω».

Πόσους βαθμούς πιστεύετε οτι πρέπει να μαζέψει ο Παναιτωλικός για να είναι στην Σουπερ Λίγκα;

«Αυτό εξαρτάται από το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα, γιατί κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να έχουμε πολλές ισοπαλίες αλλά το πιθανότερο είναι να φτάνουν 12 βαθμοί».

Φαβορί για εσάς υπάρχει;

«Δεν μπορώ να το πω, γιατί με αυτές τις ομάδες έχουμε δώσει κι άλλους αγώνες στην διάρκεια της χρονιάς και έχουμε χάσει αλλά και έχουμε κερδίσει . Θεωρώ ότι είναι όλες καλές ομάδες γι’ αυτό και βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις».

Τέλος μια δήλωση για την άρνηση της ΠΑΕ στις μετακινήσεις των φιλάθλων...

«Η θέση της ΠΑΕ είναι ιδία από την αρχή του πρωταθλήματος και στην ΕΠΑΕ και σε όλες τις ομάδες ότι εμείς φέτος δεν θα ζητούσαμε εισιτήρια για τους φιλάθλους μας και δεν θα δίναμε και στους αντιπάλους μας. Για τεχνικούς λογούς, επειδή και η αστυνομία δεν το επιτρέπει αλλά και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου