Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Α. Μπέος:«Θέλω να πιστεύω πως η Νίκη θα χτυπήσει το ματς με τον Παναιτωλικό»


Από το… πουθενά εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος δείχνοντας (δημόσιο) ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πορεία του στα play off. Ο πρώην πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε σε σταθμό του Βόλου τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός Βόλου κρατά την τύχη στα χέρια του. Αν κερδίσει την Κυριακή και κερδίσει και η Νίκη Βόλου, τότε έχει ανέβει σίγουρα στην Σούπερ Λιγκ».
Μάλιστα, ό,τι αφορά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τη Νίκη Βόλου, σημείωσε: «Θέλω να πιστεύω πως η Νίκη θα χτυπήσει τον Παναιτωλικό».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τη μάχη των πλέι-οφ: Θεωρώ πως θα γίνει μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παναιτωλικό βάσει υλικού. Όταν χάσαμε στον Εργοτέλη, είχα πει πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πάνω από τη Νίκη. Έτσι κι έγινε. Δεν είμαι μάντης, απλά είμαι γνώστης του ποδοσφαίρου.
Για το ματς με την Καλλονή: Στο συγκεκριμένο ματς με την Καλλονή ο τέταρτος διαιτητής ήταν από τη Μυτιλήνη. Ήταν διαιτητής στη Μυτιλήνη και πήρε μεταγραφή για την Αθήνα.
Η διαιτησία ήταν 50-50 και δεν έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Όμως ο τέταρτος διαιτητής έκανε το καθήκον του. Αντί να βγάλει τον Τεννέ έξω λόγω της συμπεριφοράς, έβγαλε έξω παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, δημιουργώντας ένταση και αποσυντονίζοντας την ομάδα.
Για το θέμα των εισιτηρίων, τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και το γεγονός πως η Νίκη θα δώσει σε όλες τις αντιπάλους της: Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Πάτσης φοβάται ή δεν φοβάται. Μέσα στο αυτοκίνητό του έχει ένα «σκύλο» λες κι είναι «μωρό άλογο» το ζωντανό. Φυσικά αυτό το λέω ως αστείο…
Δικαίωμα του κ. Πάτση είναι να κάνει ό,τι θέλει. Ο κ. Καραγιάννης πρέπει να είναι πολύ μάγκας. Όλες οι ομάδες έχουν από πλευράς κόσμου τη δική τους δυναμική. Ο Ολυμπιακός Βόλου στα τρία εντός έδρας ματς, αν έδινε εισιτήρια και οι τρεις ομάδες θα είχαν 4000 κόσμο και θα έφεραν 60.000 έσοδα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ …έδιωξε το μίνιμουμ 60.000 ευρώ σε τόσο δύσκολες στιγμές. Όμως γι’ άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον κ. Καραγιάννη και στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας, την ασφάλεια του κόσμου και όχι τα χρήματα. Ο κ. Καραγιάννης λειτουργεί ως οπαδός και όχι ως επιχειρηματίας.
Ο κ. Πάτσης δεν έχει εμπειρία. Αν για παράδειγμα έρθουν στο Βόλο 2.500 φίλαθλοι του Ηρακλή, θα κάψουν τη μισή Ν. Ιωνία… Τι θα γίνει τότε;
Για το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη: Η αληταρία μπορεί να είναι στα στενά αυτά είναι θέματα της αστυνομίας να ελέγξει τους κακούς φιλάθλους. Οι υγιείς φίλαθλοι της Νίκης, οι οικογενειάρχες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και να πάνε στο γήπεδο. Δεν τους το απαγορεύει κανένας. Αλλά οι κακοί φίλαθλοι, δεν έχουν θέση στο γήπεδο.
Στον αγώνα με τη Νίκη, όπως πληροφορήθηκα, δεν θα υπάρξουν εισιτήρια, θα υπάρξουν μόνο διαρκείας. Έτσι όποιος θέλει να δει το ματς, ας πάει να πάρει διαρκείας. Δεκαπέντε ευρώ έχει άλλωστε… Η Νίκη όταν παίξει ως γηπεδούχος με τον Ολυμπιακό Βόλου ας κάνει ό,τι θέλει.
Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου: Στη δύσκολη για όλες τις ομάδες κατάσταση των πλέι-οφ, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου διαθέτουν εμπειρία, και γνωρίζουν καλά το ειδικό βάρος της φανέλας που φορούν.
Ο κ. Βαζάκας έχει καταφέρει να φορμάρει την ομάδα. Μπόρεσε και επανέφερε άτομα παροπλισμένα, της έδωσε «ανάσες» έτσι ώστε αυτή τη στιγμή υπάρχουν 19 ετοιμοπόλεμοι. Αν την Κυριακή κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου και κερδίσει και η Νίκη Βόλου, τότε ας …σταματήσει εκεί το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει ήδη ανέβει στη Σούπερ Λιγκ… Θέλω να πιστεύω πως η Νίκη θα χτυπήσει το ματς με τον Παναιτωλικό μα και όλα τα άλλα στη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου κρατά την τύχη στα χέρια του. Ας παίξει μπάλα και ας ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.
Για τους φιλάθλους και την άνοδο: Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες για την προσπάθεια που θα κάνουν μέσα στον Ιούνιο. Εύχομαι στην τεχνική ηγεσία, στους προπονητές και σ’ όλους εμάς τους φιλάθλους να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα για να αποκατασταθεί η αδικία και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λιγκ.
allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου