Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μηδενίστηκε ο Ηρακλής, ελπίδα για Παναθηναϊκό


Το ΑΣΕΑΔ μηδένισε τον Ηρακλή που οδεύεις προς την Α2 και έτσι δίνει ελπίδα παραμονής στον Παναθηναϊκό στην Α1, παρότι υποβιβάστηκε αγωνιστικά. Την Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ!

Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε σήμερα το πρωί την απόφαση του για την έφεση του Ηρακλή στην δικαστική απόφαση για μηδενισμό του λόγω χρεών. Απέρριψε την έφεση του ΤΑΑ Ηρακλής. Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ελπίζει σε δικαίωση στο δικαστικό εφετείο.  Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου.

Τον λόγο, όμως, έχει πλέον η Ολομέλεια της ΕΣΑΠ που θα κληθεί να εκτελέσει την δικαστική απόφαση για αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ περιόδου 2013-14. Άμεσα ενδιαφερόμενος ο Παναθηναϊκός που ελπίζει σε παραμονή παρότι πήρε την 11η θέση που οδηγεί στην Α2.

Πλέον, οι δύο δρόμοι της υπόθεσης είναι στο διοικητικό εφετείο που θα γίνει στις 13 Ιουνίου, αλλά η απόφαση θα βγει μετά από σχεδόν έξι μήνες και είναι σχεδόν απίθανο ο Ηρακλής να κερδίσει κάτι από αυτό.

Ετσι, η μεγάλη μάχη θα δοθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ όπου θα παρθεί η απόφαση αν ο Ηρακλής πάει στην Α2 ως 12ος και παραμείνει στην κατηγορία ο Παναθηναϊκός.
Αλλιώς, υπάρχει η περίπτωση ο «γηραιός» απλά να υποβιβαστεί ακολουθώντας Παναθηναϊκό και Μίλωνα στην Α2 λόγω των χρεών του και να ανέβει στην Α1 η Ορεστιάδα! Όλα θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Τετάρτη στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου