Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"Χάστε από την Κίλμες για να πέσει η Ιντεπεντιέντε"


Εντολή να χάσει η ομάδα τους από την Κίλμες δίνουν στους παίκτες, οι οπαδοί της Ρασίνγκ Κλουμπ προκειμένου να πέσει στη δεύτερη κατηγορία, η μισητή αντίπαλός τους Ιντεπεντιέντε.

Σε μια παράξενη ενέργεια έχουν προχωρήσει οι οπαδοί της αργεντίνικης Ρασίνγκ Κλουμπ, μιας και από την προηγούμενη εβδομάδα, μοιράζουν φυλλάδια έξω από το γήπεδο της ομάδας τους, με τίτλο απευθυνόμενο στους ποδοσφαιριστές.

Με το φυλλάδιο, προτρέπουν την ομάδα τους να χάσει από την Κίλμες στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ώστε να βυθιστεί ακόμα πιο πολύ η μισητή της αντίπαλος, Ιντεπεντιέντε, στη βαθμολογία.

"Η χάνετε ή σαπίζετε", γράφει το φυλλάδιο προς τους ποδοσφαιριστές. Αναφέροντας μάλιστα πιο κάτω κι άλλα παραπτώματα της μισητής του Ιντεπεντιέτε.

Το μίσος των οπαδών της Ρασίνγκ, για την Ιντεπεντιέτε είναι μεγάλο και ξεκίνησε πριν περίπου 30 χρόνια. Τότε η Ιντεπεντιέτε, πιστεύεται ότι είχε χάσει ηθελημένα ένα παιχνίδι με αντίπαλο και τότε την Κίλμες, προκειμένου να πέσει η Ρασίνγκ.

Έτσι, χάνοντας τώρα στο επόμενο παιχνίδι από την Κίλμες, η Ρασίνγκ μπορεί να πάρει την εκδίκησή της για τότε. Η Ιντεπεντιέτε βρίσκεται προς το παρόν 7 βαθμούς από τον υποβιβασμό και αν η Κιλμες πάρει 3 βαθμούς θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της, για παραμονή.

Δείτε το φυλλάδιο που μοιράζουν οι οπαδοί της Ρασίνγκ:


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου