Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Κριστιάνο; Ούτε με δισεκατομμύριο»


Φρένο σε όποιον ήθελε να κάνει το μπαμ του αιώνα έβαλε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δήλωσε ότι η Ρεάλ δεν πάει για Αντσελότι!

Διάφορες ομάδες έχουν γραφτεί τελευταία για πρόταση-μαμούθ για τον CR7 όμως ο πρόεδρος των Μερένγκες έκοψε την όποια όρεξη για μεταγραφικό σεισμό. «Δεν θα τον πουλούσα ούτε για ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Θα χρησιμοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανανεώσω το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εχει ακόμα δύο χρόνια, είναι ο καλύτερος στον κόσμο και θέλουμε να δούμε την ομάδα να ανεβαίνει με αυτόν leader. Θα ήθελα να τον δω να τελειώνει εδώ την καριέρα του. Είναι γεννημένος νικητής, θέλει να κατακτήσει τίτλους και την Χρυσή Μπάλα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το κατάλληλο μέρος για να τα καταφέρει».

Ο Πέρεθ μίλησε επίσης για το θέμα του προπονητής στην Ρεάλ και ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές για να πάρει και ότι ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Κάρλο Αντσελότι! «Δεν μπορεί να πει ότι έχει πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν έχει. Ηθελα να τον φέρω στην ομάδα το 2005 και ξανά το 2009. Φέτος, κάποιος μας είπε ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, όμως δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν άλλοι προπονητές».

Για τον Μουρίνιο, σχολίασε: «Στο τέλος θα συνειδητοποιήσουμε την καλή δουλειά που έκανε. Στην κριτική για τον Μουρίνιο χάθηκε ο έλεγχος, τα επαγγελματικά μπλέχτηκαν με τα προσωπικά».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου