Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Μισός» στον Βόλο ο Παναιτωλικός


Τουλάχιστον πέντε παίκτες θα απουσιάζουν από την ενδεκάδα του του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των πλέι οφ, κόντρα στην Νίκη στον Βόλο, ψάχνει λύσεις ο Χάβος. 

Με το... αριστερό ξεκινάει την προσπάθειά του στα πλέι οφ ο Παναιτωλικός, αφού τα καναρίνια πρέπει να παραταχθούν με μία διαφορετική ενδεκάδα, καθώς τα προβλήματα απουσιών είναι πολλά. 

Όπως είναι γνωστό, ο Μπόγιοβιτς και ο Γκόλιας είναι εκτός, μιας και αμφότεροι έχουν χτυπήσει το χέρι τους και δύσκολα θα προλάβουν τα πλέι οφ. Επίσης, ο βασικός πορτιέρο του Παναιτωλικού είναι τιμωρημένος, αφού αντίκρισε κόκκινη στο Καυτατζόγλειο. 

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, εκτός από το επόμενο παιχνίδι θα μείνουν και οι Ιωάννου, Μπελόν, αφού δηλώθηκαν να εκτίσουν την Κυριακή την ποινή τους. Αυτή η κίνηση, δείχνει πως ο Χάβος θέλει να ρίξει το βάρος στα τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς, που μπορούν να δώσουν την άνοδο στον σύλλογο από το Αγρίνιο. 

Τέλος, όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος ο Σίσιτς, που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο, ενώ και ο Δάρλας προπονήθηκε κανονικά, οπότε λογικά θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Νίκη. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου