Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πουγιόλ: "Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο εάν..."


Πιστός για πάντα στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί την επόμενη σεζόν από το ποδόσφαιρο. Τι είπε για Βαλντές και Αμπιντάλ.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά πως θέλει να μείνει στον σύλλογο που αγαπά. Την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των Καταλανών και σύμβολο της ομάδας της Βαρκελώνης, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αμπιντάλ και Βαλντές.

"Το ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το μόνο μέσα στη σεζόν, που δεν πονούσα", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός αμυντικός σχετικά με τους τραυματισμούς που τον ταλάνισαν την περασμένη σεζόν.

Για το μέλλον του: "Το μόνο που θέλω είναι να παίζω στην Μπάρτσα. Θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ. Αν τα προβλήματα (σ.σ. τραυματισμών) συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, θα αποσυρθώ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

Για Αμπιντάλ: "Χθες με τον Ερίκ Αμπιντάλ ήταν μια πολύ συναισθηματική μέρα. Είχε την δυνατότητα να κάνει απίστευτα πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα".

Για τον Βαλντές: "Ο Βαλντές είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Είναι φίλος μου".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου