Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στη λίστα του Αντσελότι (και) ο Καναβάρο


Μετά τον Ερνάν Κρέσπο και το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο «ακούγεται» για το πόστο του άμεσου συνεργάτη του Κάρλο Αντσελότι στην περίπτωση που αναλάβει τη Ρεάλ. 

Ο Ιταλός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «βασίλισσας». Στις επαφές που φέρεται να έχει έρθει με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συζητήσει και τις περιπτώσεις των ανθρώπων που θέλει να έχει δίπλα του. Έτσι, μετά από τον Ερνάν Κρέσπο και το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο φέρεται να έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός έχει εξαιρετική σχέση με τον Αντσελότι, ενώ και το πέρασμά του από τους «μερένχες» ως παίκτης έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο στον κόσμο της ομάδας όσο και στους αρχηγούς, Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος. 

Εκτός από τον Καναβάρο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα συζητήθηκαν για το ίδιο πόστο και οι περιπτώσεις των Κλοντ Μακελελέ και Πολ Κλεμέντ. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το «εμπόδιο» της Παρί για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Ιταλό τεχνικό δεν έχει ξεπεραστεί όμως ο «εκλεκτός» της Ρεάλ αναμένεται να έχει ραντεβού με τη διοίκηση των Παριζιάνων για να πιέσει τις εξελίξεις. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου