Σελίδες

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Οργισμένος ο Πλούταρχος: «Mε έχρισαν φασίστα»!


Η συνέντευξη που παραχώρησε το Πρώτο Θέμα της Κυριακής δίχασε το κοινό του. Άλλοι έκαναν λόγο για ακραίες φασιστικές δηλώσεις, ενώ υπήρχε και μια μικρή μερίδα κόσμου που συμφώνησε με τις απόψεις του τραγουδιστή περί Δημοκρατίας και ευνοικών σχολίων για τη Χρυσή Αυγή.

Η δισκογραφική εταιρεία του μάλιστα εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του καλού παιδιού της πίστας.

Φαίνεται όμως, ότι όλος αυτός ο θόρυβος που έγινε τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Πλούταρχου, τον ενόχλησε αρκετά σε σημείο να δίνει εκ νέου μία συνέντευξη, αυτή τη φορά στο Star, για να εξηγήσει τι ακριβώς εννούσε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό. Με δίκασαν, με έχρισαν φασίστα. Μπήκα σε δίκη, έβγαλαν και την ετυμηγορία ότι εγώ είμαι αυτός. Με είπαν ακροδεξιό, δεν με είπαν ακροαριστερό. Δεν με είπαν ΣΥΡΙΖΑ, με είπαν Χρυσαυγίτη. Μπράβο τους, συγχαρητήρια!» ανέφερε, μεταξύ άλλων εμφανώς εκνευρισμένοςο γνωστός τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε: «Είπα κάτι κακό; Είπα κάτι που πείραξε; Τοποθετήθηκα πολιτικά; Δεν τοποθετήθηκα. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όλο αυτό. Είπα απλά ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τις διάφορες πολιτικές που ασκούν στον ελληνικό λαό και σαν παρατηρητής διαπίστωσα ότι ο κόσμος από αγανάκτηση τραβήχτηκε στα άκρα. Είμαι βαθιά δημοκράτης και πραγματικά πληγώνομαι να βλέπω την πατρίδα μου να ματώνει».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου