Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Πακετάρει» 25 εκατ. για Ρούνεϊ η Άρσεναλ


Πρόταση που θα φτάνει κοντά στα 25 εκατ. ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Άρσεναλ για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ. «Δεν πωλείται» λένε στην Γιουνάιτεντ, ενώ... παραμονεύει και η Τσέλσι.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Άγγλου επιθετικού στους «κόκκινους διαβόλους». Τα τελευταία σενάρια ανέφεραν ότι εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ, τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα γίνει η επίσημη «πρώτη» της νέας σεζόν (τη Δευτέρα).

Εκεί θα γίνει η καθοριστική συνάντηση μεταξύ του 27χρονου φορ και του Ντέιβιντ Μόγιες, τη στιγμή που ο παίκτης διέψευσε τα όσα φέρεται να είπε ο Φέργκιουσον, πως εξέφρασε την επιθυμία να φύγει.

Η Άρσεναλ πάντως είναι γνωστό πως έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Ρούνεϊ και σύμφωνα με την «Mirror» είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση που θα φτάνει στα 25 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά των «μπέμπηδων» πάντως ξεκαθαρίζεται πως «ο Ρούνεϊ δεν τίθεται προς πώληση», αλλά στο ενδεχόμενο που ο ίδιος εκφράσει και... επίσημα τις τάσεις φυγής του, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή πλεύσης από τους «μκπέμπηδες».

Την ίδια στιγμή βέβαια ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας και του Ζοσέ Μουρίνιο, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον τελικά μπει πωλητήριο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κίνηση της Τσέλσι για την απόκτησή του.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου