Σελίδες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ξεκαθαρίζει το τοπίο


Ως άκρως σημαντική λογίζεται η σημερινή μέρα όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναιτωλικού. Τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και ο Μ. Χάβος θα έλεγε κανείς ότι έκαναν… υπερωρίες στα γραφεία του Εμιλέον τις τελευταίες δέκα ημέρες βάζοντας όλα τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές επί τάπητος και σήμερα περιμένουν κάποιες σημαντικές απαντήσεις βάσει των οποίων θα κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί το θέμα του φετινού mvpΑνρί Καμαρά. Όσο κι αν ο σενεγαλέζος το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς του δηλώσεις του τόνιζε ότι επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του στον Παναιτωλικό κι όσο κι αν ο ίδιος ουσιαστικά το είχε προαναγγείλει σε νέες του δηλώσεις προ ολίγων ημερών στο πρακτορείο της σενεγάλης, το θέμα παραμένει στάσιμο με τις τελευταίες πληροφορίες να δείχνουν αντικρουόμενες. Η είδηση – που πάντως δε διασταυρώθηκε- ότι ο παίκτης έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα της Αμερικής και την εξετάζει σοβαρά φέρεται να είναι αυτή που έχει βάλει σε σκέψεις τον παίκτη ενώ από το περιβάλλον του Παναιτωλικού αυτό που λέγεται είναι ότι θέλουν να έχουν στις τάξεις τους τον πολύπειρο στράικερ και τη νέα σεζόν σε μια παρτίδα σκάκι που αυτό που μέχρι στιγμής διαφαίνεται είναι ότι η μία πλευρά περιμένει την άλλη προκειμένου να γίνει η πρώτη κίνηση.

Οικονομική διαφορά φαίνεται να υπάρχει με το Νταμιάν Μπελλόν μιας και ο ισπανοελβετός μέσος  αξιώνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους αγρινιώτες ενώ όσον αφορά το Τζούνιορ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, θα πρέπει ο βραζιλιάνος να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Παναιτωλικό, με τον Τζούνιορ να δείχνει να το σκέφτεται χωρίς πάντως μέχρι χθες να δώσει απάντηση…

Η άτυπη διορία που έχει δώσει η ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές για να απαντήσουν στις προτάσεις που τους έχει καταθέσει λήγει απόψε και όσο κι αν μπορεί να υπάρξει κάποια μικρή παράταση εκ μέρους της ΠΑΕ, όσο οι ώρες περνούν και δεν τελεσφορούν οι υποθέσεις τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες οι παραπάνω παίκτες να φοράνε τα κιτρινομπλέ και τη νέα σεζόν.

Στον Παναιτωλικό πάντως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη στα χέρια τους έτοιμες λύσεις που πιθανότατα θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται από τις αρχές της εβδομάδας που μας έρχεται μιας και τόσο ο Χάβος όσο και η διοίκηση θα ήθελαν η ομάδα να έχει συμπληρωμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου το ρόστερ της όταν θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για τη θέση του γκολκίπερ το όνομα του Τσενάμο προβάλει πλέον ως το πρώτο φαβορί  μιας και ο τερματοφύλακας εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Μακάμπι Νετάνια όπου και αγωνιζόταν ενώ ένα άλλο όνομα ελεύθερου ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να απασχολήσει τις επόμενες μέρες τον Παναιτωλικό είναι αυτό του Γιώργου Θεοδωρίδη με το βιρτουόζο πρώην μαέστρο του Παναιτωλικού να έχει ήδη αποχωρήσει από τον Απόλλων Λεμεσού όπου και αγωνιζόταν ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου