Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γελάει ο πλανήτης, επιστρέφει ο Κοστάντσο!


Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχει όλος ο κόσμος την ίδια αρνητική γνώμη για τον Κοστάντσο που μετά το καταστροφικό πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, κρέμασε τα γάντια του, αλλά τώρα επιστρέφει!

Δεκατρείς μήνες άντεξε μακριά από το ποδόσφαιρο ο Φράνκο Κοστάντσο. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, αφού αποφάσισε να το γυρίσει στο ψάρεμα και να αφήσει τα γήπεδα, ηρέμησε, το ξανασκέφτηκε καλύτερα και -τελικά- επιστρέφει! 

Ο 32χρονος γκολκίπερ φέρεται να συμφώνησε σε όλα με την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα της Χιλής και αναμένεται μάλιστα να είναι ο βασικός της τερματοφύλακας καθώς ο μέχρι σήμερα «νούμερο 1» της ομάδας, Κρίστοφερ Τοσελι θα πουληθεί σε άλλο σύλλογο. 

«Είμαι σε καλή κατάσταση παρόλο που δεν παίζω γιατί έκανα πολύ σκληρή προπόνηση και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια σπουδαία ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Κοστάντσο, που πάντως δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουνιβερσιτάδ. 

Ο Αργεντινός είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως σπουδαίο ταλέντο στη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ αργότερα δοκίμασε την τύχη του στην Ευρώπη με την Αλαβές και -κυρίως- τη Βασιλεία από την οποία μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό το 2011. Με τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε σε μόλις 6 ματς, αφού από το «καλημέρα» οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που έφεραν μουρμούρα και αποδοκιμασίες από τον κόσμο. 

Στα 32 του χρόνια πια θα έχει την ευκαιρία -για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά- να δείξει πως δεν του άξιζε τέτοιο τέλος στην καριέρα του... 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου